måndag, mars 30, 2015

Nu skärper jag mig!

Snacka om att ta semester från bloggen.. Men nu kommer våren så en nystart är väl på sin plats :)

Vad har hänt sedan sist tro...
Mira började ju på ridskola och fortsätter glatt med detta. Hon rider varje lördag och hon trivs verkligen. Redan på måndag börjar hon räkna dagarna som är kvar tills lördagen. I lördags var hon själv med pappa på ridskolan och fick rida Hamlet. Hon gillar verkligen shettisarna, som är något mer lätthanterliga än store Ívi. Det märks att hon lär sig saker, hon har redan börjat ta kommando över hästarna när vi borstar i stallet. Hon tar fram pallen, tar tag i grimman och drar ner huvudet så hon når att borsta. Så himla roligt. Hon och Tristan hjälper gärna till med ryktning. :)
Här fixar de Hrönn åt moster Helena.

Borsta, borsta!


Efter mycket om och men har vi äntligen bestämt oss för att köpa Ívi! Det är så himla roligt! Kontraktet skrivs i dagarna och han är besiktigad och klar. 
Han är så himla duktig!
 Vi börjar få ordning på formen, och det är superkul. Vi tackar Dressyr-Systeryster för ökningen av antalet paddockpass... ;)

I lördags var vi på Tölt on ice i Kungsbacka ishall. En galen upplevelse med flera världsmästare och elitryttare på isen. Underbart! 
Tölt on ice!
Vi hade suveräna platser! Här är världsmästarna i tölt från VM, Jóhann Rúnar Skúlason och Hnokki frá Fellskoti. Magiskhäst! Ska försöka slänga upp en film senare, det funkar inte från mobilen. :)

Igår släppte vi killarna i Sommerstugehagen. Oändlig lycka!


Avslutade helgen med att baka bullar. :)

Inga kommentarer: