måndag, mars 17, 2014

Underbara vår!

Det har varit mycket hästar de senaste helgerna, vädret har ju varit helt ljuvligt! Vi har passat på att fota Japra och Kiljan inför annonsering och fick fin hjälp av LillaSysterYster och ungarna har ridit Iví. Hrönn och Flói är på äventyr hemma hos Monica på Trollyckan för att se om de kan hjälpa henne med tränarprovet om några veckor, så jag har ett halverat hästbestånd att jobba med. Nästan så man känner sig arbetslös. ;) Men det ger mer tid till Iví och det kan han gott behöva. :)

Iví och Kiljan är bra att köra lösa i paddocken tillsammans. De liksom sköter farten själva.. ;) 

Ibland måste man dock stanna för bus. 

Jag har ridit unghäst. Kastor är bara 5 år och ganska nyligen inriden. Han kan bara det mest grundläggande än. En snäll och känslig kille som kommer bli en fin ridhäst. 

Stackars Iví får stå ut med det mesta. Detta är kan-du-stå-still-testet. ;) 

Kiljan ska igång efter vilan han haft sedan i höstas då han var på Stenholmen och tränade i 3 månader. LillaSysterYster har ridit honom innan och fick nu ställa upp för att se vad han lärt sig på träningen. Han har lärt sig massor och blivit mycket stadigare. Kiljan är till salu för den som söker en stadig men mycket lyhörd kille. Söt som socker är han ju dessutom. :) LillaSysterYster och Kiljan är rätt bra kompisar faktiskt. :) 

Finaste Iví! 

Múninn tycker det är helt okej att äta i nedförsbacke ;) 

Múlinn och Kiljan är buskompisar i hagen. Maken till energi de har, de två små svarta killarna.

Japra är även hon till salu. Hon har spenderat hösten hemma hos Lollo och Stjáni och blivit töltsatt. Hon är färgväxlare och ser ut så här vid fällning, men är resten av året helt svart. En sällsynt färg som är värd att föra vidare. Japra har en mycket fin trav och är rolig att arbeta med. 


Man och pannlugg i massor har den unga damen. :) 

Herr Iví och jag på paddockäventyr. ;)  

Rätt snygg kille faktiskt. :) Väldigt snygg om jag får lägga mig i. ;) 

Jag älskar hästar med något i huvudet, och Iví har massor av egna idéer. Ibland gör han helt enkelt som han vill, men när man väl får över honom på sin sida så är han fantastisk! Vi har rätt kul faktiskt. ;) 

Följa John med Hrókur i paddocken. Bra träning för Iví som får lite draghjälp och får upp farten.  

Vi kan faktiskt själva med. Ibland. ;) 

Fina Kastor är även han till salu.

Ljuvliga vår!! 

Småtrollen hänger i solen vid paddocken. 

Mira har inte ridit sedan hon ramlade av Hrönn, men nu är hon tillbaka på hästryggen. Hon släppte sadeln på eget bevåg och balanserar så fint på Ivís rygg. Hon ville till och med tölta. :) 


Tristan kan vara rätt högljudd, men bara man får upp honom på hästen så sitter han bara och ler. :) 
Hon är rätt knasig den lilla Miran... ;) 


Fina Virvla

Efter två intensiva dagar i stallet var det yoga igår kväll. Attans vilken träningsvärk jag har idag! Har bestämt mig för att starta varje dag med solhälsningen och idag gjorde jag 5 stycken. Man är fasen inte mer vig på morgonen direkt, men det kommer väl med träning. :) Man kommer iaf igång bra på morgonen av några solhälsningar. Ska försöka klämma in mer yoga här hemma, vill göra mer än bara en gång i veckan för det ger så mycket. Riktigt härligt är det.

Inga kommentarer: