onsdag, december 19, 2012

Vab-vecka... Igen.

Här kör vi på som vanligt då, vi vabbar helt enkelt. Tristan vaknade och kräktes natten till måndag, misstänkte snorkräks men vem sjutton vågar chansa?! Bara att ringa fsk och säga att vi blir hemma ett par dagar. Inget mer kräks, men nog fasen fick han feber på tisdagen och han vaknade med ett ilsket rött, rinnande öga istället. Hostar gör han med, så även lillasyster. Trötta och hängiga småtroll över lag alltså.

Ovanpå detta kom en hängig Elliot hem i tisdags och Calle ligger fortfarande mer eller mindre utslagen av sitt oidentifierade virus. Han var på vårdcentralen i måndags, något hög sänka, virus men sjukskriven hela veckan ut. Två veckor har han legat med det här, helt galet! Febern ökar så fort han ställer sig upp och yrsel har han med.

Idag fick jag, och de små snorhögarna nog och åkte till stallet en liten sväng. De höll på att ta livet av varandra inomhus och i stallet är de tillräckligt på främmande mark för att hålla sig lugna. Man får inte vara dum. Så Ivi fick springa av sig i paddocken, barnen fick lite frisk luft och sedan sov de gott. Man måste ibland få komma ut lite fastan är sjukling. Båda tig idag modet till sig och ville sitta på hästen. Tristan har testat någon gång innan i stallet, men Mira har varit livrädd och inte ens velat titta på hästarna i stallet. Ute har hon dock varit lite nyfiken. Nu ville hon klappa, leda och rida! Så stolt hon var över sig själv, hela ungen sken som en sol. Hon vägrade släppa min hjälm så den fick vi ta med hem ;) Knasbarn.


Inga kommentarer: