torsdag, oktober 11, 2012

Vab-vecka i finaste höstvädret

Vi kör en vecka i vabbens tecken igen då. I söndags toppade Mira på närmare 40 grader, så det var ju bara att ringa in vab på jobbet igen. Hon var som en urvriden trasa i ett par dagar och började piggna till framåt onsdag. Då klagar Tristan på ont i nacken och kroppen, och visst, 39,7 på den lille grabben. Bara att inse att det inte blir något jobb alls denna veckan. Vädret är verkligen kanonfint dock. Lite typiskt, kan man tycka.

Idag var de i alla fall lite piggare, Tristan ligger strax under 38 men är ändå glad. Vi tog en liten tur med bilen för lite miljöombyte och hämta upp lite loppisfynd och lämnade av en del av dem hos rätt köpare. Ungarna var hungriga när vi var klara så vi stannade till på Maxi och åt en varmkorv. Nöjda och glada småtroll somnade sedan i bilen hem. Bara att bära in dem och lägga dem i säng. :) Själv roar jag mig med att paketera bebispresenter som ska skickas. :)

Igår hade jag en intressant vända med Iví. På väg mellan stall och paddock så stegrade han 3 gånger, bara för att demonstrera. Som en trotsig unge! Fick honom i alla fall ut till paddocken till sist, så jag vann. Att han inte ger sig... Men så är det, hittar man en häst med mycket i huvudet, så måste man visa vem som är chef 3000 gånger innan han använder allt tänkande till att göra bra saker istället för hyss. Träning för Malin nu på söndag, ska bli superskoj. Massor med tips vill vi ha. :)

Inga kommentarer: