söndag, juli 15, 2012

Bröllopshelg!

I helgen har det varit bröllop minsann :)

Redan i fredags tog vi oss till Hällekis med von F's bakom ratten. :) Barnen stannade hemma med namn och pappa. Vi fick ett mysigt rum i Hantverksbyn i Hällekis och intog sedan Hansson/von F-stugan för grill, goda drycker och middag. Många av de andra gästerna kom på kvällen och det fanns badtunna och bastu för de som ville. :) Dagens grej var när mamma ringde när vi kommit halvvägs och meddelade att min klänning hängde kvar hemma. Inte mycket att göra åt, det var bara att skratta åt eländet och inse att det blev ett shopping besök till Lidköping på lördagen. Vissa andra hade glömt saker med så det blev väl fyndigt ;)

Lördagen kom med sol och vackert väder. Frukost i stugan och sedan en vända till Lidköping. Franken behövde skor ;) Jag fick låna en klänning av Madde som smart nog hade två med sig ;) Vi fikade på gamla Garströms konditori, jättemysigt! Köpte lunch som sedan åts i stugan sedan blev det fix. Sminket gick fort, Madde snodde ihop en superfin frisyr åt mig och allt blev så himla bra!

Vigseln ute i rosenträdgården på Hällekis säteri var sååå fin! Ulrika och Vidde fick äntligen varandra! Medan de fotades efteråt åkte vi andra tillbaka till festlokalen i Hantverksbyn och fick bubbel och tipspromenad medan vi väntade :) Mumsig bröllopstårta avnjöts med. Sedan var det mat, middag och många tal. Härligt!! Plötsligt var kl 5 på morgonen och läge att sova. 9.45 ringde Madde och meddelade att det var frukost och utcheckning. Bara att gå upp. ;)

Tack alla som varit med!! Underbart :)

1 kommentar:

mamsen sa...

Så fin du var
Kram