torsdag, juni 14, 2012

Sommarfest och VAB

Denna veckan har det varit sommarfest för de små på 4H-gården nere i stan. Bådas förskoleavdelningar var med och det var jättetrevligt med korvgrillning och lite avtackning av barn som slutade och sommarpresenter till fröknarna så klart. :)
 Tristan hittade så klart paketet med kex.... ;)
 Vadå, inte springa i nedförsbacken? ;)
Vad Calle sysslar med här? Ja du... Inte en aning faktiskt ;)

I söndags var vi i Grästorp och firade kusin Albin som fyllt 4 år. Ungarna hade så roligt hela dagen och blev inte så nöjda när vi skulle åka hem. Systeryster och Andreas var vänliga nog att köra släp åt oss så vi slapp köra Peugeoten hela vägen. Så med hem hade vi ett piano med tillhörande pianostol och en jättebunt gamla notpapper från 40-talet som min farfar och hans bröder har spelat utifrån. :) Även en rottinggrupp fick följa med hem :) Den ena stolen fick ett bra hem i vårt sovrum. :) 

Idag blev det VAB igen då Tristan vaknade med feber och Miras temp var aningens hög den med. Hon ser dessutom ut att hålla på att utveckla sig en svinkoppa på hakan så det var bara att ringa jobbet. Som tur var hade vi många lediga barn idag så det går nog bra för kvarvarande att lösa dem. Inte mycket att göra, är de sjuka så är de sjuka. Hoppas de bättrar sig så vi inte behöver ligga still hela helgen. 

Hade tänkte hinna till Ívi igår för det var verkligen ljuvligt väder på kvällskvisten, men ungarna var sena i säng och det dök upp 53 saker som var tvungna att fixas så det blev inget med det. Idag är det sista chefsrekryteringensmötet på Stadsdelskontoret och det lär dra ut på tiden som de andra gångerna, så ikväll blir det nog ingen tur heller. Siktar på morgondagen och hoppas att det hinns med. Han behöver ju röra på sig den lille busen, och jag behöver verkligen få komma iväg och andas lite frisk luft utan att tänka på annat. :)

Inga kommentarer: