onsdag, juni 20, 2012

Midsommar-onsdag :)

Idag har vi firat midsommar på jobbet. Vädret överraskade oss å det grövsta och det small till med strålande sol och klarblå himmel! Helt fantastiskt! Vi hade som vanligt de flera-meter-långa jordgubbstårtorna, dans kring stången och trevlig samvaro med barn och föräldrar. Vår nya flaggstång gjorde sig bra mot himlen vill jag lova. :)

Visst ser det ut som en reklambild för svensk sommar? Såna här dagar har man tur som har det jobb man har, vi har varit ute större delen av dagen. :) Våra söta barn och deras härliga föräldrar kom med så fina presenter och kort till oss med. Rosor, ett vackert flätat skärp, en underbar vattenkanna i zink och den sötaste smultronplantan i världen med tillhörande kruka med personlig design. Så genomtänkt och fint av dem, de behöver ju verkligen inte ge oss något alls. <3 Våra mappar med bilder och teckningar från barnens vår med oss var verkligen uppskattade från föräldrarnas sida med och det var superkul! Barnen gillade att visa varandra bilderna på sig själva som vi klistrat in. :) Vilken dag det blev! :) Kanonkul :)

Nu är det bara imorgon kvar att jobba denna veckan, sedan är det sista jobbveckan innan semestern. Galet fort går det som vanligt. Ska bli så skönt med ledighet nu, det har varit en turbulent vår på många sätt. Jag hoppas på sol och värme, så klart, men den ska nog komma nu med tanke på att mamma och pappa åker till Turkiet. ;) Det fina vädret brukar komma då ;) Tack för det mamma och pappa! Hoppas ni får en härlig semester!

Inga kommentarer: