lördag, april 28, 2012

Långledigt

Äntligen verkar våren ha kommit!
Vaknade till strålande sol, eller ja, Mira väckte mig och ville ha välling vid 6.30. Synnerligen inkörd på förskoletiderna på veckorna så det håller i sig även på helgerna numera. Tristan kom upp även han och efter ett par minuter även Elliot. Sovmorgon är för veklingar. ;)

Upp kom vi i alla fall och efter frukost blev det snabbfixande av det sista med Elliots maskeradkostym till kalaset han skulle på nu på förmiddagen, sedan ner till Maxi för shoppande av present. Leverans av barn och paket till kalaset, sedan åkte vi andra bort till Mia och kikade på de som kommit för att träna där idag. Ívis storebror Árrodi fick vi se in action, det var riktigt roligt! De är väldigt lika i ansiktet även om Árrodi är mindre i kroppen. Tydligen har de samma glada vänliga sinne med. Kul att se hur Ívi kanske kan se ut om sisådär 7 år. ;) Ungarna dök i Mias fika och käkade Digestive med smör. Idag gick det jättebra med hundar och allt. Kanon. :) 

 Ringde in en beställning till Orsi på fina tårtor till killarnas kalas nästa lördag. Blir jättefina bakverk vill jag lova! Elliot kör Star Wars-tema och Tristan valde Orsis favorit med racerbilar. Ska bli så kul att se dem när de får sina tårtor! Ni som inte har kollat in min superduktiga kompis Orsis fina tårtor gör klokt i att leta rätt på Orsis tårtverkstad på Facebook. You will be amazed! :)

Flyttade över lite bilder från våren till datorn med så nu kan jag bjuda på lite mer bilder på de små trollen. Elliot har en tendens att hålla sig undan... ;)

 Försöker mig på att få en fin bild på Ívi med, men han har ingen lust att vara modell så han ser mest grinig ut ;) Så jag övar lite på Mias andra godingar och hoppas han skärper till sig snart ;)
 Kiljan och Kastor
 Vala
 Grabbgänget. Från vänster: Ívi, Flói, Kaspian, Kastor och Kiljan.

Nu sover de små en sväng och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. :) Förhoppningsvis kommer solen tillbaka, för just nu gick den nog och lade sig den med. :) Ha en härlig långhelg allihopa!

Kram!

Inga kommentarer: