tisdag, mars 13, 2012

Kommer våren nu tro?

Det hoppas vi på! Igår var det suveränt hemma efter jag hämtat de små på förskolan. Tristan vägrade förvisso ta av sig termokläderna, men Mira klarade sig bra med sin fleece i värmen på altanen. Vi passade på att spola av bilen när det ändå var fint ute. :)

När det blev lite kallare gick vi in och dagens housewajfande tog sin början. Rullade 60 köttbullar och serverade familjen med potatis, sås och lingon, städade undan i köket, plockade ur och fyllde på diskmaskin, letade efter Tristans nya gummistövlar, tvättade lite, letade efter stövlar igen, nattade småtroll, letade stövlar igen och insåg att även regnstället rymt, hittade regnbyxorna, letade efter Elliots nycklar och plockade då lite i hans rum, letade stövlar igen och gav sedan upp.

I morse hittade jag stövlarna. Hängande i en påse under Tristans hylla på förskolan. Där ser man. Bara regnjackan kvar nu då... Suck!

Idag jobbar jag sent. Gör inte så mycket när det är så fint väder :) man kan ju vara ute i princip hela dagen då. Skönt att slippa tjockaste overallerna och mössorna nu. :) Hade en rolig samling i motse där vi målade kofamiljer som en del i vårt tema vi jobbar med nu, det var kul! Ungarna gör så olika tolkningar av vad man ber dem göra. Blev fina bilder :)

Inga kommentarer: