lördag, augusti 06, 2011

Helgen började med möhippa för sötaste Madde :) Vi lyckades överraska henne rejält med mc-tur, hemma-spa och mat på en av favoritrestaurangerna. :) Supertrevlig kväll med mycket prat, skratt och värme.Fru von F ;)Sushimums!Bubbelkopp och avokadomask! Charmigt värre ;)
Tack alla tjejer för en hääärlig kväll!

Idag började dagen tidigt med barnen för mig och Calle satte fart med kräftkokande.99 st blev det. Här före kokning. :)Mycket exemplariskt pajskal ;)VästerbottenpajFetaost och broccoliOrsi gjorde libanesiska såser att doppa bröd i. Mums!Full fart med dukning. Berggrens och Winehems gästade oss :)Solen kom den med :)

Förutom denna suveräna middag med hääärliga vänner så är det idag Pillan och Mattias bröllopsdag! Vid 15-tiden sa de JA till varandra i Brämhults kyrka och solen sken på dem när de kom ut. MMS från Catten skvallrade om ett ljuvligt vackert, och lyckligt, par! Önskar er all lycka, och ett stort grattis! :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Orsi sa...

Ja GUUUUUUD vilken underbar festmåltid vi hade. Tack snälla söta för gårdagen, alltid lik underbart och avslappnat att umgås med er. Så härligt att Pernilla och Magnus hängde på:-)