måndag, augusti 29, 2011

Det regnar kossor och hästar!

Jösses, vad det regnar idag! Inga cats and dogs här inte, här kommer det större grejer. Ena sekunde soligt, nästa vrääääker det ner. Intressant väder när man är Sessan Katt. Hon har mer än lovligt svårt att bestämma sig för om det är inne eller ute som gäller. ;)

Barnen och jag har i alla fall hållit oss inomhus. Elliot kom med frukost på sängen i morse, till stor mamma-förvåning. Fick smyga ut i köket och äta ostmacka och dricka mjölk som han ställt på en bricka till mig. Söta unge! :) Tristan kom upp han med men Mira tog lite sovmorgon. Hon somnade faktiskt på 10 minuter igår kväll, men vaknade inatt och var tokledsen. Svaret på ilskan var att hon lyckats bajsa och naturligtvis inte ville sova i äcklet hela natten.

Sedan sov hon i vår säng till 8 i morse. Hörde henne pipa lite när Elliot var precis på väg till skolan och hittade henne hängande i lakanet på väg ner ur sängen. ;) Hon såg för rolig ut där hon hängde, som en liten apa. Hon har precis lärt sig att klättra ner baklänges från soffan och även från vår säng trots att den är hög. Men nyvaken på morgonen så var modet lite sviktande och hon fastnade hängande i lakanet med fötterna en decimeter över golvet. ;)

Inga kommentarer: