torsdag, maj 19, 2011

Solen kikar fram...

...så kanske blir det en tripp ner till djurparken idag oxå. Tristan är sååå förtjust i att titta på djuren, han får inte nog.

Igår var vädret så där, men efter ett gäng dagar inomhus pga regn så höll Tristan på att gnaga av sig benen i ren frustration så vi behövde verkligen ut. Det blev en promenad på djurparken med Annelie och Eira och vi klarade oss precis innan regnet kom. Det måste varit för att jag köpte en så tjusig poncho i souvenirbutiken just in case. ;)

Nu går det raskt framåt med de små...
Tristan pratar mer och mer och han har blivit ett riktigt muskelpaket av allt springande och inte minst av allt hoppande på studsmattan. Han ääälskar att vara ute och kan skrota runt i trädgården i timmar.
Mira har även hon blivit en riktig pratkvarn. Mamma, pappa, blä och namnam, använder hon ofta och det kommer långa haranger när hon testar nya ljud. Hon har fått sin tredje tand, äntligen en i överkäken, börjat ta små krypsteg, hon visslar (!) och ställer sig upp i spjälsängen. Snabb som en vessla är hon med sin maghasning och lika snabbt som hon ålar iväg så sätter hon sig upp. Man får vara med hela tiden.

Elliot har fått lite problem med huvudvärk och vi funderar på om han kan ha migrän, eller om det är spänningshuvudvärk. Häromdagen hos pappa hade han känselbortfall i halva ansiktet och händerna. Lurigt. Pratade med vc som inte var direkt nervösa utan sa, det verkar vara migrän, se till att han äter på regelbundna tider och sover ordentligt, ge Ipren om han får ont. Bokade även tid hos optikern igen för att kolla så synen inte blivit sämre och ligger där och hittar på dumheter. Så honom håller vi ett öga på ordentligt.

Bröllopsplaneringen går framåt i alla fall. Häromkvällen beställde vi våra inbjudningar, ska bli jättespännande att se när de dyker upp. Budade hem en sorgligt billig näbbklänning till Mira på eBay, den ska oxå bli spännande att se när den kommer. Med frakt gick den på 184 kr, och då kostade klänningen inte mer än 80 av dem. ;) Gillar låg dollarkurs. ;) Hoppas den passar som den ska, för då behöver hon bara en liten kofta, strumpbyxor och skor sen är hon klar. :) Det lutar åt att pojkarna ska ha frack, precis som Calle och de fixar ju så klart Johanna på Moments & Memories. :)


1 kommentar:

Frida sa...

Det går ju så snabbt framåt med de små, roligt :-)
Ella skulle nog kunna leva utomhus om hon fick ;-)
Men stackars pojk om han redan fått migrän, men ett tips är att be vårdcentralen kolla hans magnecium värde, för oftast har de som lider av migrän för lite magnecium. Om det nu är samma för så unga som oss åldringar. Jag själv har fått mycket mindre migränanfall sen jag började äta extra magnecium.