tisdag, februari 22, 2011

Morgonresa

I morse fick vi masa oss upp redan innan 7 för att utrymma huset. Hantverkarna skulle komma och bila upp golvet i källaren, och känner man Tristan så vet man att det där med höga ljud är inte direkt uppskattat. Så vi åkte hem till Systeryster och fick frukost. Najs! Sedan körde vi henne till jobbet och kom hem till ett tyst hus. Insåg först efter en kvart att hantverkaren faktiskt var kvar i källaren. He he! Han var dock klar med bilandet och höll på att städa upp efter sig (!) så det var lugnt.

Har ägnat dagen åt att forska i frågan om hotellrum för bröllopsnatten. Igår fick vi veta att Grand är helt fullbokat för en konferens den 11 november, så såvida de inte kan göra någon lösning där så är vi bostadslösa på bröllopsnatten. Så där blev en nöt att knäcka kan man säga. Väntar dock mejl från någon chef där som skulle se vad hon kunde göra åt saken.

Fick ett ryck och bakade tigermuffins med Tristan på en stol bredvid och Mira på golvet. Båda gillar smet, kan vi konstatera. ;) Lyckades banka till Tristans stol i förbifarten och är fortfarande varm, öm och svullen på höger pekfinger. Vetefasen vad jag klämde till där, får hoppas det ger sig snart. Goda muffins blev det i alla fall. Har mätt ut hur långa gardiner jag ska sy till vardagsrummet med.

Nu ska vi bara hitta på något att äta när Calle kommer hem.

1 kommentar:

lillasyster sa...

stor bil-liten tjej ;)