måndag, februari 21, 2011

Här går det undan!

Då har helgen rusat iväg igen. :)

Fredag.
Familjelunch nummet två. Det blev Oliven denna gången. Fläskfilé med bearneisesås serverades och Mira gillade det verkligen. Hon fick smaka lite från pappas tallrik, sedan var det kört! Mer! skulle hon ha hela tiden. :) Efter maten gick vi över till Espresso House och drack kaffe. Försökte ge Mira puré och välling, men efter köttet så dög minsann inte något annat. ;) Vi gick sedan till Åhléns och köpte tyg till vardagsrumsgardiner. Ska försöka börja mäta ut dem idag tänkte jag.

Lördag.
På förmiddagen kom svärföräldrarna och svåger Fredrik på besök. Fika och prat och härjande ungar en stund. Mira däckade ordentligt efteråt. Jag skulle tagit med barnen in till stan så Calle fick greja i källaren, men båda var så trötta så de fick vara hemma. Åkte till Knalle med Systeryster och shoppade lite. Lite smått och gott till barnen, lite odlingsgrejer så vi kan förodla lite tomater och paprikor och en ny handväska till mig. Köpte även en liten lampa till tredje köksfönstret. En som hänger, fast med likadan lampskärm som de som står i de andra fönstren. Helena och Andreas åkte med från stan och vi lagade kycklingsoppa och kollade melodifestivalen, detta elände... ;)

Söndag.
Vi packade ihop oss på förmiddagen och alla, utom Calle åkte till Trollhättan. Lunch hemma hos mamma och pappa och sedan vidare till G-torp för att fira Marika som bjöd på fika. Vi blev inte kvar jättelänge, barnen var sååå trötta, utan började ta oss hemåt strax efter 18. Vi var hemma strax innan 20, efter att ha lämnat Helena och Andreas hemma hos Helena. Mira somnade vid 21.30, medan Tristan höll igång till nästan 23 innan han somnade. Inte så konstigt då båda sov hela vägen hem i bilen.

Idag slappar vi hemma. :)

2 kommentarer:

Catten sa...

Du får inte vänta så långe innan du uppdaterar bloggen, hur ska jag då veta vad som händer i ditt liv? :)
kram kram

mamsen sa...

Tack för besöket det var uppskattat som vanligt
Kram