måndag, januari 31, 2011

Ny vecka...

Ännu en vecka har gått, jösses vad det springer iväg!

Mira är verkligen piggare, hon har återigen blivit en ny unge. Det hoppar iväg i utvecklingen ibland. Hon är superglad, skrattar och busar, äter riktig mat med god aptit och är superflirtig med sin pappa. Hon jobbar på lindandet runt det lilla, lilla lillfingret skulle jag tro. ;) Flin-maja är vad hon är. I enlighet med alla skolböcker så sover hon så klart något sämre när utvecklingen tar fart. Hon är mycket mer vaken på dagarna med, men envisas med att äta 2 flaskor välling nattetid, utöver det hon äter på dagarna. Tillväxtperiod verkar hon ha. :) Men hon är ju så glad och pussig så det går ju inte att bli trött på henne för det. ;)

Tristan drar iväg i talet allt mer. Långa haranger häver han ur sig, även om orden hamnar på fel ställe ibland så brukar han rätta sig själv. Igår väckte han mig på morgonen genom att ropa "Mamma! Tappat nussen!". Kul liten typ. ;) Dock tappar han så klart inte nussen över sängkanten bara så där, han slänger ut den för att få komma upp. ;) En av de mer frekvent använda meningarna just nu är "Moffa bygger mig!". Han syftar på sin verktygsbänk som han fick av Calle i julklapp, som morfar byggde ihop åt honom. I lördags var han dessutom vare sig mammas eller pappas kille... "Moffa kille!" var det minsann. På eftermiddagen var han även "Mommo kille!" en stund. Han är ljuvlig med Mira, pratar, klappar, pussar och kramar. Han krälar upp i fåtöljen och ska ha henne i knät och ger henne leksaker. "Hejje Mira, guuuumman", säger han. Efter att jag sagt "tjena tjejen" några gånger så säger han det med... "Seeeena Mira". Ha ha! Förut stod han och sa "seeena" till katten som satt ute på fönsterbrädan. ;)

Tänkte ta en tripp till Maxi nu när Elliot kom från skolan, men han hade ingen som helst lust att följa med. De små var trötta så nu sover de båda två, vi får väl åka efter de vaknat. Hade ingen lust att släpa två små trötta surisar runt affären och storhandla. Äter lite lunch så länge och skriver shoppinglista. :)

Imorgon ska jag ta bilen till Hedin för att få kupévärmaren flyttad. Som det är nu så blåser den all varmluft rätt in i kanten på sätet och det lär torka ut skinnet i långa loppet, så den ska vinklas om. Får ta en promenad eller något under tiden. Resten av veckan händer inte jättemycket och på lördag kommer von F's och Hanssons på middag. Ska bli trevligt. :)

1 kommentar:

mamsen sa...

Fantastiska barn ni har
Kram