onsdag, januari 19, 2011

BVC och biltur :)

När vi gick och lade oss igår, strax innan midnatt, så vaknade så klart Mira. Suck! Flyttade henne till vår säng och ammade henne. Efter lite drygt en timme tog jag ifrån henne bröstet för att få sova själv med, då vaknade hon så klart och var klarvaken. Bestämde mig för att gå upp med henne en stund, ville inte ge tillbaka bröstet till henne igen. Så vi gick upp, bytte blöja och tittade lite på tv. Hon fick lite välling och sedan var hon trött. Hon somnade så småningom och jag lade ner henne i hennes säng vid 2.30. Tog väl ca en halvtimme innan jag somnade efter det. Var smart att sätta klockan så vi inte skulle missa BVC.

Klockan ringde 8.45 och i samma veva började Tristan höra av sig och vilja komma upp. Mira sov vidare i sin säng. :) Lagom tills vi skulle ta oss mot BVC så var det bara att ta upp henne ur sängen, ge henne välling och sedan åka. Kanon! :) Som tur var så tog jag ut soporna innan jag började bära ut barn, för jag såg inte alls isen på altanrampen. Det såg helt isfritt ut, men satte man foten där så insåg man snabbt att det var glansis även där. Barn bars ut till bilen MYCKET långsamt och försiktigt kan jag lova.

Vi premiärkörde nya bilen till BVC. Den var trevlig att köra. Man sitter kanon och ser skitbra. Barnen sätter man rakt in i bilen, man slipper böja sig, vika ihop barnen och dumpa dem NER i stolarna. Skönt!

Hos Helena var det som vanligt mätning (66 cm lång) och vägning (8085 gram). Sedan blev det en spruta i varje ben, hon sa inget vid den första och pep lite när hon fick den andra. Duktig tjej. Tristan var mer upprörd å hennes vägnar. ;) Han var förresten ute i väntrummet och lekte under nästan hela besöket. Vi lämnade dörren öppen så efter ett tag kom han tassande in till oss. :)

Efter vi var klara tog vi bilen till Fristad och fikade med Andreas och Molly. Det var attans trevligt. Tristan behöver lite mer utflykter och leka med barn, så det får vi ordna framöver. Han är lustig att kika på när man är hos någon. Här hemma bufflar han på, men när vi var borta idag så smyger han liksom runt, kollar läget och är så försiktig. Helt annan unge. ;) Fåglarna skrämde livet ur honom en gång när de flaxade till i buren, men annars gick det fint. :) Båda somnade i bilen på vägen hem, Tristan gick att bära in och lägga i sängen, Mira fick lite välling innan hon somnade om. Nu kommer snart Calle hem. :)

Inga kommentarer: