torsdag, december 30, 2010

Nyårsförberedelser & H&M-shopping

Städar och tvättar för fullt här för att få undan allt innan imorgon när vi får besök. Det går fint, tur det var så städat till jul. ;) Man kan liksom rida på det fortfarande. He he.

Operation Låta-mamma-sova-på-natten har gått över i dygn 2, det går väl så där kanske. ;) Mira blev väckt ett par gånger igår för att inte sova bort hela dagen och lägga in tröttheten på natten istället. Hon somnade sedan vid 23-tiden och sov i sin säng till 3.30. Fick komma över till oss och ammade och somnade om, sov vidare fast jag snodde tillbaka bröstet. Hon muttrade lite bara. Hon ammade igen vid 7-tiden och somnade igen och sov till 9.30. Hon sov iaf utan bröstet mellan amningarna så jag fick sova ändå. Tur hon väckte oss i någorlunda vettig tid, Tristan var inte uppe förrän strax efter 10 den sömntutan. Mira fick gröt till frukost, hon är supernöjd om hon får sitta med och äta som alla andra vid bordet. :) Hon somnade vid 11 och får nu sova till längst 15. Då blir det väckning och mat. :) Tristan ska vila han med, men han står och tjatar i sängen. Han somnar nog så småningom han med.

Calle är ute på stora nyårsmats-shoppingen. Första stoppet var Systemet där det enligt telefonsamtalet var "jävla trafikkaos!" inne i affären. ;) Tur han gjorde sig en specad och fin lista igår, så han slipper tänka så mycket idag. :) Ikväll ska di gamle spela bingolotto igen och hoppas på att bli miljonärer lagom till nyår. Det hade varit nåt det. Betala av CSN och lånen, göra som man vill med bröllopsplanerna... Häftigt! Hoppas kan man ju alltid. :)

Har gjort en beställning från H&M med. Katalogen kom igår och man måste tydligen skynda på för att få det man vill ha har jag märkt. Experter som Systeryster säger att man måste handla direkt om det inte ska ta slut. Hittade ett par jeans till mig, 2 toppar och en långärmad tröja. Mira fick ett par jeans och en tröja med, hittade en trevlig rabattkupong i plånboken som gav lite rabatt med. :) Hittade inte direkt nåt till Tristan och till Elliot är det roligare att ta med honom till affären så han får peta runt själv. :)

Nu är det åter till städandet. :)

1 kommentar:

Carol sa...

Hehe, alla bloggande boråsare (även jag) har väl lagt en beställning på H&M =)
Jo man får vara snabb, det är ju så tråkigt när det man vill ha är slut.. Jag hittade lite t-shirts till barnen, piké o skjorta till W, pyjamas N.. m.m men inte något till mig själv ;) as usual.
Kram o gott nytt år!!