söndag, december 26, 2010

Jul!

Då har julen passerat igen. Man ser fram emot den hela hösten, sen är den över på ett kick. Nu får vi se fram emot nyår istället. :)

Julafton spenderades här hemma med mamma, pappa och systeryster. Det var verkligen en lugn julafton, supermysigt. Vi fixade med maten, mamma kände sig lite arbetslös och barnen var snälla som vanligt. Mira sov fram till efter Kalle Anka. Sömntuta! Barnen fick många fina klappar, Tristan var alldeles till sig över sin bebis Elias. En empatidocka han fick av mamma och pappa. Supersöt liten kille som ser ut som och känns som en riktig bebis i kroppen. Tristan älskade honom från första sekunden och släpar nu runt honom med sig överallt hemma. Elias får mat i nappflaska, ska sitta i babysittern och i barnstolen vid matbordet. Tomten var han inte ett dugg rädd för och det var ju roligt. :) Mira somnade på min arm lagom tills tomten plockade ur paketen ur påsen.

Elliot fick ett superlego-bygge men mest poppis var digitalkameran som mormor och morfar hade med. Vid det här laget har han tagit strax över 300 bilder med den. ;) Jag fick mysiga vantar, en halsduk, ett nytt Yatzy och en stickad tröja. Presentkort på H&M med och en Ergorapido dammsugare. :) Calle fick en ny trimmer, vilket verkligen behövs. De vi har är inte så fräscha längre. Han fick också presentkort men på Jack & Jones och ett Fifa 11 till PS3:an. När alla barnen var i säng så satt vi uppe och pratade skit och drack lite vin och plötsligt var klockan nästan 4. Ooops! ;)

Igår var det slappt här hemma till eftermiddagen, då vi tog oss iväg till Partille för middag och lite mer klappar till barnen. :) Mira fick en barbapapa som hon gladeligen äter på och en supersöt mössa. Tristan fick klossar och en kyckling som skriker och gapar. Den blev han livrädd för, men det visade sig sedan att han tyckte synd om den för den gapade när man tog den om halsen. Han trodde den blev ledsen ju. :) Elliot fick mera lego. Tur det, den stora hemma här var nästan klar så nu fick han mer att göra. :) Jag fick ett fint halsband, med örhängen till. Mira anmälde sig som frivillig att äta på det direkt. ;) Nog är hon en tjej alltid. ;) Vi var hemma vid 22-tiden med ett gäng mycket trötta små busar. Mira ammade och somnade, Tristan somnade i sin säng och detsamma gjorde Elliot. Jag och Calle försökte kolla på en film och dricka lite te, men vi somnade hela tiden så vi gav upp. :)

I morse vaknade jag vid 8.30 av att Elliot ville gå upp och bygga. Efter han gjort det så somnade jag om till 9 ungefär. Insåg då att Mira inte var i vår säng. Hon har sovit hela natten i sin egen säng utan att vakna och äta alls! Inte illa! Blev helt förvånad. ;) Hungrig var hon när hon vaknade vill jag lova. :) Nu sover båda små middag och övriga slappar i olika delar av huset. Elliot bygger lego, Calle spelar Fifa och jag har rensat ur mejlen och uppenbarligen uppdaterat här en sväng. Blir en lugn och skön dag. :)

Inga kommentarer: