lördag, december 11, 2010

Igår var sista gången på min rekryteringsutbildning. Skönt på ett sätt, men tråkigt på andra. Kommer sakna alla våra diskussioner och alla i gruppen. Tur det finns mejl. :) Vi hade en suverän dag med avslutningsseminarium. Superintressant som vanligt. Det var kul att mamma var med också. :)

Efter vi var klara så tog jag mig genom stan, lämnade mamma på hotellet och hämtade upp Helena. Sedan vidare till ICA Byttorp som inte alls hade det vi behövde. Vidare till Maxi, som hade lite mer. Sedan hemåt och en sväng in på Konsum för att få med det sista till middagen. Att det ska vara så svårt att lyckas handla allt på samma ställe. ;) 2 timmar tog det från utbildningen slutat tills vi var hemma, då hade mamma och pappa hunnit dit innan oss. He he.

God mat åt vi, sedan kaffe och fryst citronmoussetårta. Mumma!

Idag har vi varit framme på julmarknaden med målet att skaffa hem en gran. Köper man granen av Lions så kör dom hem den åt dig för 20 kr. Som hittat. Granen var hemma innan vi var det. ;) Var på Le & Landa en sväng med och fixade nån julklapp och lite annat. Den affären har såååå mycket fint. Vill helst köpa allt dom har. ;) Lunch när vi kom hem och nu ligger hela ligan utslagen i sofforna. Bara jag uppe. Ska plocka undan lite inför kvällens julpyntning och intagning av gran. :) Hitta julgransfoten är en bra början ;)

Inga kommentarer: