måndag, oktober 18, 2010

Fönstershopping på nätet

Ja, det är dagens projekt. Det blir ju kallt ute har jag märkt och här behövs fyllas på. Tristan behöver overall och vinterkängor, Mira behöver overall och båda behöver åkpåse till vagnen. Hittar jättefina åkpåsar, så klart. 800 kr/ st. Aj aj aj. Hittar fin overall till Mira på Polarn o Pyret. 545 kr. Mer aj aj. Vill köpa Didrikson-overall till Tristan. Går loss på 600-800 kr. Super-aj! (Fast dom går att köpa på Tradera om nu inte utförsäljningarna på Didrikson fortsätter). Inväntar inside-rapport från Didrikson om utförsäljningarna. Hoppas det blir i alla fall en till. :)

Tristan har idag på morgonen presenterat antagligen sitt värsta fall av babianrumpa någonsin. Det hann inte ens vara bajs i blöjan i mer än ett par minuter innan det blev katastrof. Han byter aldrig blöja frivilligt men nu gick han till sitt rum självmant, vilket ju var oroande bara det. När jag väl fick av blöjan så tjöt han och tårarna bara sprutade. Tvättservetter var inte att tänka på, men trots att jag tog tvättlapp med vatten och barnolja på så gick det knappt. Det gjorde sååå ont på honom. Fick på talk för att torka upp och ett jättelager salva för att skydda. Stackars liten!

Nu sover de båda små en sväng och jag ska uppfinna en lunch. Alltid lika intressant. ;)

1 kommentar:

Frida sa...

Ja vi har stugan i närheten av Brastad, så det blir ju en del handling där, men har aldrig varit med om att det ska ta sån tid!

Aj aj det lät inte alls skönt med röd rumpa, stackarn.
Ella får det bara vissa dagar då hon varit på dagis:-(