måndag, oktober 25, 2010

Didriksons-shopping ;)

Här har vi spenderat snart en vecka på nätet jagandes vinteroveraller till de små. Efter ett besök på Knalleland, som inte gav nåt, så lyckades vi till slut snubbla över tillräckligt många overaller för att lösa problemet. Dom är verkligen i princip slut överallt. Helt galet! Det är ju bara oktober... Men men. Så här blev det. :)

En röd och fin Didriksons Koala till lilla Mira. Helt ny, 399 kr på Tradera. Fynd! :)
Tristan får härja runt i en Didriksons Tignes i färgen Wild Paint. Tillräckligt grön för att jag ska hitta honom enkelt i vilken snödriva som helst. ;) Med rabatt 890 kr hos Barnbubblan. Inte så billigt, men dom har bra andrahandsvärde ;)

Det ännu ofärdiga projektet är att hitta detta set till Elliot. Didrikson Trisul Jr Set i svart/grått. Han kommer behöva strl 140 eller 150, troligtvis 150. Snubblar ni på något så säg till! :) 1095 kr kostar det på Stadium, ligger väl runt det i princip överallt.
Annars har helgen varit lugn. Besök av svärföräldrar, samt Hannes, Sofie och Gustav på lördagen. Tog då en tripp till Gällstad, men hittade inget. Eller jo.. Jag och Calle fick raggsockor, Tristan fick några böcker och Elliot en ljudbok. ;) Vi fick även behålla Hannes Volvo som vi ska låna tills vår Qashqai kommer efter årsskiftet.
Igår kom mamma och pappa förbi en sväng med tårta. Mumsigt och trevligt. Systeryster skulle kommit med men blev för sen hem från sitt helgäventyr. Får träffa henne i veckan istället. :)
Min kusin fick en liten tjejja igår med. Lilla Signe hade bråttom ut och kom nästan precis en månad för tidigt. 46 cm och nästan 2900 gram, men frisk och kry. :) Grattis!!


1 kommentar:

mamsen sa...

Vilka härliga färger på overallerna