tisdag, oktober 12, 2010

Bloggsemester? ;)

Det var värst vad jag tog semester. ;) Inte ett inlägg sedan i lördags. Min mobilbloggsfunktion har funkat dåligt sedan 3 låg nere i Borås innan helgen. Den är ju annars så lätt att slänga upp inlägg och bilder med. Blir ju inte så mycket sittande vid datorn när barnen är uppe och igång.

Hur som helst. I söndags var det kalas på Leos Lekland. Andréa och hennes kompisar firade 8 år i stor stil. Elliot var efter 3 timmar genomvåt av svett och helt slut. Vi har ju inte varit där förrän nu och jag måste väl ändå erkänna att det är ganska trevligt. Fanns soffor i fikaavdelningen och där satt jag bra och ammade och tog det lugnt medan ungarna härjade. Tristan motionerade sin pappa bland bollhav och rutschkanor. Spring, spring, spring! sa han och rusade rakt in bland alla barn. He he.

Efter kalaset var det raka vägen till Partille då svärfar hade födelsedagsmiddag. Mumsigt rådjur bjöds det på. Inte illa. :) Det var en smått trött Elliot som snubblade i säng när vi kom hem.

Igår var jag, Tristan & Mira på Viskans barnmottagning för att följa upp hans luftrörsbesvär sedan i våras då vi låg inne. Allting lät bra och såg bra ut även om han just nu faktiskt är förkyld. Ena trumhinnan reflekterade lite sämre än den andra men han ska ju vara okej enligt de på ÖNH-mottagningen på SÄS som kollade hans hörsel för en månad sedan. Vi fick en ordination för hur vi ska hantera framtida infektioner för att förebygga att han måste åka in och inhalera. Om han blir tung i andningen eller hostar av ansträgning så ska han inhaleras hemma under sammanlagt 2 veckor med de grejerna vi har hemma. Det kan vi ju lösa. :) Tack och lov har han ju inte haft några besvär sedan i våras trots att han ändå varit rejält förkyld sedan dess.

Idag blir det inga utflykter i alla fall men vi får besök av hela eller delar av familjen Hansson senare. Lite fika och testande av Mollys overall på Tristan. Ska se om 80 är en lagom storlek till honom på Didriksons overall och Molly som precis fått en ny och fin är snäll nog att låta honom prova den. Tänkte vänta tills det blir utförsäljning på Didrikson lite längre fram och köpa den då, kan vara skönt att veta exakt vilken storlek då för mitt i den röran vill man inte släpa in ungar och prova kläder på dem. ;)

Mira tar sig sovmorgon idag verkar det som, hon är inte upp än fast klockan är 10. Tristan härjade runt vid 4 imorse men Calle fick honom att somna om, sedan sov han till 8. Han är nu tillbaka i sängen för förmiddagsluren.

Ikväll ska jag titta på EM-kvalet mot Holland. Hoppas det blir en trevlig match. :)

1 kommentar:

Orsi sa...

Då kan du vänta läääänge å Didriksons utförsäljning för det blir inget i år....
Sen har tydligen sportaffärerna klagat på dessa utförsäljningar då de själva får knappt ngt sålt i Boråstrakten, så frågan är väl om de kommer att fortsätta sina utförsäljningar....