torsdag, augusti 12, 2010

I natt var en härlig sovnatt för alla. Tristan sov gott i sin säng och jag och Calle fick sova ostörda inne hos oss. Eller ja, ett par kelsjuka besök av Sessan som vanligtvis aldrig sätter en tass i vår säng nu för tiden. I natt var hon uppe och trampade och spann ett par gånger och skulle ligga på mitt täcke och mysa. Tok-katt.

Efter frukost fick vi snabbesök av Catten som skulle till kusinen och passa barn en sväng. Vi släppte iväg henne efter en stund för hon lovade att komma tillbaka och fika med Elias som hon skulle passa. En smått ovanlig syn med en Catten puttandes barnvagn in på tomten. ;) Trevligt var det i alla fall och Elias var en riktig goding. Han och Tristan kom riktigt bra överrens även om Tristan var lite fånig med att låna ut en del saker. :)

Tristan sov ca 1 timme på dagen bara så han har faktiskt redan slocknat för natten. Lyckades hålla honom vaken genom middagen och sedan badade han riktigt länge. Han hade mysigt i vattnet och provade att doppa ansiktet flera gånger. Sötnos. Efter badet busade han nakenfis i våran säng en stund. Det gillar han, han riktigt tjöt av skratt. Efter blöja och pyjamas så skulle han mysa i mitt knä i fåtöljen som vanligt. Det tog inte fem minuter så sov han som en stock. Småtrött kan man säga. ;)

Blev en lång vuxenkväll för oss idag. :)

1 kommentar:

Catten sa...

Det var trevligt med sådant bra sällskap när jag var barnvakt :)
O Tristan var ju som vanligt toksöt!