söndag, juli 25, 2010

Sovnatt! :)

Har fått sova hela natten i natt! Så skönt! Tristan har sovit snällt i sin säng och bebis har legat still i magen. En liten spark när jag var uppe på toa vid 4, men annars lugnt. Tristan väckte oss sedan vid 8.30. Härligt med sovmorgon!

Regnet vräker ner och det är faktiskt riktigt kallt. Hela familjen har tagit på sig strumpor och långärmade tröjor idag, vilket inte har hänt på evigheter.

Bebis har börjat böka sig en del nu på förmiddagen igen, men inte så farligt. Märkte nyss att rumpan har sjunkit ner en bra bit, förut låg hon uppe i revbenen och tryckte på högersidan, idag hittar man rumpknölen nästan en decimeter längre ner på magen. Så kanske är hon på väg att känna sig färdig med magboendet... :)

Har drömt om bröllop i natt igen, så nu försöker jag få Calle att välja ett datum. Han är vrång. Jag måste finansiera det först säger han. Någon som har lite pengar över att donera? ;) Jag får helt enkelt börja med att satsa på den där vinsten som Ekströms har. Dekorera en kladdkaka och vinn 100 000 kr till ditt bröllop. Ja tack! Här ska köpas kladdkaka! ;)

1 kommentar:

mamsen sa...

Du som har sådan energi vad gäller bakning nu ska väl passa på och tävla