lördag, juni 26, 2010

Midsommar och inlägg 800 :)

Såg nu att mitt förra inlägg var nummer 800. Värst vad man kladdat här. :)

Igår var det fullt kalas på Badhusvägen med ca 20 gäster ända från lunchtid till sena natten. Micke hade fixat en badtunna som fylldes på och eldades i under dagen för bad på kvällskanten. Till lunch blev det sill, potatis, bröd och nubbe (för dom som ville då). Sånghäfte fanns oxå så det skrålades allt en del. Efter lunch testade dom badtunnan och det såg trivsamt ut. :) Byggde ihop Leilas trifle med jordgubbar och fläderkräm. Den avnjöts sedan med kaffe. :) Gott!

Till middag blev det grillad fläskfilé, potatis, tzatsiki och diverse tillbehör. Full fart kring bordet igen med sånger och skrål. :) Mera badtunna framåt kvällen/natten. Till slut fick dom ge sig för knotten blev för arga. ;) Det var verkligen en hit med tunnan. :)

Efter en massa prat,tjat, kaffe och cheesecake efter midnatt så var det sängen strax efter 02. Trött!! Vi sov sedan till 7.30 i morse, var inte ens jobbigt att gå upp faktiskt. Vi har ätit frukost och fikat på förmiddagen och nu är dom stora killarna iväg och spelar discgolf och Tristan åker vagnen med hurt-syster som tog en promenad. :) Helt själv hemma helt plötsligt. Känner mig vansinnigt arbetslös. ;) He he!

1 kommentar:

mamsen sa...

Vad ni verkar ha haft trevligt