söndag, maj 02, 2010

Tristan 1 år!

Då har det gått ett år. Jösses! Det är inte klokt vad fort det går. Strålande väder idag precis som för ett år sedan när han föddes. :)

Igår var vi hos Larssons och grillade på kvällen, Tristan kraschade i Julis säng och sov större delen av tiden vi var där. När vi väl kom hem strax innan midnatt så vaknade han till när han fick på sig pyjamasen så jag fick vackert köra 5-minuters metoden för att få honom att somna. 01.30 gav han upp. Mamman, som då varit uppe sen 7, var måttligt pigg vid det laget och dessutom rejäla känningar i höften på vänster sida.

Strax efter 7.30 i morse tyckte födelsedagsbarnet att det var dax för familjen att kliva upp så det vara bara att ta sig i kragen och hasa sig till köket för att bygga marmelad-macka till Tristan. Mycket förtjust i såna vill jag lova. Vid 9 så var han trött igen så då blev det tupplur. Vi andra tog oss ut för att fixa utomhus. Jag städade ur Opeln och sedan tvättade Elliot och Calle den. De bytte även däck på Peugeoten. Elliot körde mutterdragare och var mycket nöjd. Blommor och frön fick vatten med. När Tristan vaknade åt han lunch på altanen medans han kollade in pappas tvätteknik på garageuppfarten.

När Tristan ätit packade vi ihop oss och åkte till stan. Stannade på BK och plockade upp lite mat som vi sedan åt utanför djurparkens entré. En bit in i djurparken kom vi på att vi kanske skulle vända på hans vagn så han såg mera. Så vi vände sittdelen och attans vilken nöjd kille! Bästa på hela dagen tror jag. ;) Han satt där så nöjt och kikade genom hela parken, även om han var bra trött på slutet.

På vägen hem hann han knappt sätta sig i bilen så somnade han, och han vaknar precis nu. Jobbigt att fylla år vill jag lova. :) Snart bli det middag. Sedan får vi nog lägga hela familjen, mycket frisk luft gör alla trötta. ;)

3 kommentarer:

Maggan sa...

Grattis till den lille som blivit blir lite stor! Nöjd och glad bebis som snart är stor karl och tvättar bilen åt pappa.
Kram på er.

mamsen sa...

vilken upplevelserik födelsedag godingen fick. Grattis från mormor och morfar, ses nädta söndag
Kram

Bror sa...

Ja Rackarns vad fort det går. Träden på Oskarsgatan önskar massor av GRATTIS till Trisse.