söndag, maj 23, 2010

Pingstafton

Upp vid 8-tiden med Tristan idag. Varit en hyfsat lugn natt och inget mer kräkande sedan fredagen. Han behövde väl helt enkelt få ur sig allt han tryckt i sig tror jag, nu är han väldigt försiktig med vad han stoppar i sig. Äter inte jättemycket alls, dricker mest vatten vilket ju är bra ändå.

Igår tog jag och Elliot en liten tripp till Biltema i Jönköping för att köpa honom födelsedagspresent nummer 2, den nya cykeln. Han har ju vuxit ur sin bmx å det grövsta så det behövdes verkligen en ny. Han och Calle har kollat ut en snygg mountainbike på nätet som heter Hawk. Han är hemskt förtjust i den. Så eftersom Tristan sov förmiddag och Calle hade petat in nåt elakt i ögat och låg och ojjade sig i sängen, så åkte vi själva han och jag. Tänkte först åka till Gbg men insåg att det nog inte var en så bra idé Göteborgsvarv och allt som var där igår. Men till Jkpg var det ju bara raka vägen så vi tog det istället.

Vi hann inte halvvägs en gång innan Elliot hade tråkigt. Han är makalös den. Fram kom vi iaf och vi hittade cykeln nästan direkt. Lastade den på en vagn, betalade och körde ut den till bilen. Skulle ätit lunch innan vi åkte tillbaka men Calle utlovade pannkakor när vi kom hem så vi skippade det. Stannade på vägen och tankade bilen och tog en glass i solen dock. När vi kom hem monterade vi cykeln och sedan cyklade han mer eller mindre hela kvällen. Jättekul. :)

Annette och Daniel kom och grillade med, det var trevligt. Vi satt ute länge innan det blev kallt, kändes verkligen som första riktiga sommardagen. :) Vi var i säng först vid 2, jättesent! Var länge sedan vi satt uppe så länge.

Nu blir det kaffe!

Inga kommentarer: