söndag, maj 30, 2010

Mors dag och frieri-affären fortsätter ;)

Mors dag startade med sovmorgon ända till 8.30, inte illa. Elliot tog i och sov ända till 9.15, det händer inte så ofta det. Efter frukost var Calle och Elliot ute och fixade lite stenar som dom lade runt rabatterna där dom sått blommor. Blev jättefint. Catten kom över en sväng för att få hjälp med en ansökan till boxningsklubben. När vi var klara med det så åkte vi till stan för att göra Mors dags-tårta på ICA City. Det var dock en massa kö och en massa kladd där så vi köpte grejer med oss hem istället.

Väl hemma blev det grillning med Maggan och Fredrik som kommit under tiden vi var i stan. Efter grillen blev det hemmagjord tårta med jordgubbar och choklad. Mumsigt!

Tack alla för gratulationerna! Vi har fått massor med meddelanden och en del bilder med. Fota gärna om ni ser någon affisch någonstans, vore skoj att kunna samla ihop lite bilder på dom och spara. :) Så mejla gärna bilder. :) Calle är fortfarande i lätt chock tror jag, men verkar rätt nöjd med situationen. Han flinar, skakar på huvudet och kallar mig toktant... Jag tror det är en bra grej. ;) De sista affischerna kommer väl upp idag tror jag, sedan blir det fotografering framför en av dom på onsdag. Kommer en artikel i Aftonbladet om hur det hela gick längre fram i veckan. :)

1 kommentar:

lillasyster sa...

tror nog fru werneholm är rätt nöjd :)