torsdag, april 29, 2010

Teutonia Mistral S '09 säljes!


Vi väntar tillökning och måste därför sälja Tristans fina Teutonia Mistral S '09 för att köpa en syskonvagn. Vagnen är sparsamt använd sedan maj 2009 fram till nu och i fin-fint skick. All information om funktioner, mått och vikt finns här på Teutonias hemsida. Färgen är brun med blommiga detaljer och heter 3870 i Teutonias färgprogram. Har fått många komplimanger för den.

Vi har varit kanonnöjda med vagnen hela tiden och sonen har trivts fint i den. Den är stadig men lätt att köra och barnet sitter och ligger bra i den. Eftersom handtaget är vändbart så kan man välja om man vill ha fasta hjulen fram eller bak beroende på väglag. Med stora hjulen fram så tog vi oss framåt även i vinterns snökaos. :)

Vi skickar med ett rött inlägg för nyfödda, ett Babynest. Information om det finns här på Teutonias hemsida. Färgen heter 4015 i färgprogrammet.

"Paddingen" på handtaget har fått en spricka på vänster sida när vi tog ur vagnen ur bakluckan på sambons sedan, detta går dock enkelt att ordna. Har pratat med Barnvagnscentralen i Borås och enligt uppgift från dem så kostar det 300 kr att få det lagat. Man byter då hela handtagsdelen från den ställbara leden. Antingen så ordnar vi det innan köpet eller så fixar ni det själva och då drar vi naturligtvis av de 300 kronorna på priset. :)

Detta ingår:
*Teutonia Mistral S från 2009
*Mjuklift som enkelt går att konvertera till åkpåse
*Regnskydd (original Teutonia)
*Myggnät (ej original)
*Babynest
*Skötväska Skiphop Duo Deluxe i färgen Blossom

Nypris: 8000 kr
Vårt pris nu: 5500 kr
OBS! Bilderna som ligger här är från när vi precis fått hem vagnen och inte använt den än. Vill ni se bilder som är tagna nu så säg bara till så ska jag fixa det. Ska göra rent vagnen imorgon och fotar den då om någon vill se helt nya bilder. :)

Är du intresserad eller har frågor så lägg en kommentar till inlägget så hör jag av mig. :) Glöm inte skriva in din mejladress i så fall.


Inga kommentarer: