fredag, april 09, 2010

Projekt: Fullt-upp-helg... igen ;)

Så var det dax för ännu en fullbokad helg. Även om man tror ända tills på fredagen att man inte har något särskilt så dyker det alltid upp något. Lustigt det där. I helgen ser det ut så här:

Idag kommer mamma, pappa och syster och hälsar på. Vi hade ju planerat ett påskfirande eftersom vi inte setts på evigheter, men det satte ju magsjukan effektivt stopp för. Så idag är dagen när vi är kräkfria och allas tider matchar ihop. Hade vädret varit fint hade det blivit en vända på djurparken på förmiddagen, men det har vi kasserat. Inte kul att gå där och frysa halvt ihjäl. Så pappa ska hjälpa syster med nåt i lägenheten och jag, mamma och pojkarna går en vända på stan istället. Sedan blir det hem och någon mat och lite fika och sånt. Ska bli mysigt.

Imorgon är faktiskt inget direkt inbokat, men det ändrar väl sig snart. Om inte annat så har vi en pall murblock på garageuppfarten och Calle är för tillfället väldigt renoveringsmotiverad så det kan hända att vi har en ny vägg i blivande spa-avdelningen innan helgen är klar. Själv har jag en sekretär och dessutom ett vitrinskåp som kommer med mamma och pappa som ska slipas, målas och fixas för att bli användbara. Hade varit skoj om vi fått träffa June, Helen och lille Elias med.. Inväntar ju premiärbesöket där. :) Inga problem att fylla den dagen med andra ord.

Söndagen blev en sån där dag som man får pussla för att få till. Juli fyllde ett år igår och har kalas och namngivningsceremoni kl 13, därefter ska vi in till stan, plocka upp systeryster, åka till ultraljudskliniken i Gbg där vi har tid kl 17-17.30, se om Drontelibebis vill visa upp vilken sort den är, sedan försöka hinna in och kolla hur Stefan och Catten har det i lägenheten som ska ligga i närheten av kliniken, sedan förbi Calles mamma och pappa och sedan hem i tid för att få Elliot i säng för han ska till skolan på måndag morgon. Dvs gärna i säng vid 20... Puh! Det är några programpunkter för fem timmar det ni.

Calle har, som vanligt, inte ringt sin kära mor trots att jag påpekade för en vecka sedan att han ska vara en duktig son och ringa och prata om söndagen. Därför är sannolikheten stor att du inte får veta att vi tänker springa förbi förrän just nu när du är här och läser, Maggan. ;) Jag påminde honom igår kväll... Han kanske lyckas ringa snart om vi har tur. He he!

Mamma, om du läser det här innan ni åker från Thn... Elliot har nu varit uppe i exakt 46 minuter och redan frågat 6 gånger om när ni kommer. Skynda er innan mina öron ramlar av! ;) Hi hi!

1 kommentar:

mamsen sa...

Tack för en härlig dag med umgänge, god mat och gott fika
Kram på er alla