fredag, mars 05, 2010

Morgonkyla

-20 grader!! -20!! Så kallt var det i morse när vi skulle åka till skolan. Galenskaper! Det är verkligen den 5 mars och -20 grader. Nu får Calles födelsedag rappa på att komma, så vi får vår nån gång. Jösses!

Solen skiner dock idag igen, vilket gör att graderna kryper upp mot nollsträcket rätt fort och det blir nog ganska behagligt framåt dagen.

Calle är i Gbg och jobbar på Volvo idag igen. Vet inte hur länge till han ska göra det. Det vet iofs inte han heller utan det är bara att vänta och se hur länge dom behöver honom. Tråkigt när han inte är hemma förrän 19 på kvällarna, det är ju 2 timmar senare än vanligt och han hinner knappt träffa Tristan innan det är sängdax. Han får helt enkelt ta igen det i helgen.

2 kommentarer:

Carol sa...

Å jösses var det så kallt??

Å Mattias satt med William i soffan igår kväll o bara "det var så längesen, jag brukar ju inte kunna sitta såhär med honom" Dom hade det så mysigt...
Han jobbar ju också ibland ganska sent...

Trevlig helg!!

mamsen sa...

Det krävs en stark kvinna och tåliga barn för en man i karriären. Fråga mig. Det värsta är att kvinnan på sikt blir väldigt självständig på gott och ont. Eller?
Kram du är stark