måndag, mars 01, 2010

Snö-måndag

Måndag morgon, och mera snö. Blä!

Sopade 4 cm blöt nysnö från bilen när vi skulle åka till skolan. Okej väglag dock, i alla fall Gånghestervägen. Blev lite sena till skolan då något långsamt orsakade kö en lång bit. På vägen hem åkte vi förbi postterminalen på Hulta och hämtade posten. Inget spännande alls. Tog motorvägen hem, dåligt val. Frusen, knölig vägbana gjorde att vi fick hålla 80 hela vägen. Men vi kom hem ordentligt.

När vi kom hem så käkade vi frukost. Tristan var nog hungrig, han åt en hel smörgås. Sedan lekte vi med leksakerna ett tag och framåt 10 blev han trött. Så nu sover han lite.

Sitter och lurar på hur jag ska byta ut alla Elliots långarmade tröjor, då han över lovet har fått ap-armar så knappt en enda tröja passar längre. Lustigt hur dom växer dom där ungarna. Tristan behöver nya bodys, storlek 80 passar nätt och jämt nu. På bredden går det fint, men på längden och i armarna så är det precist. He he. Men som han äter så är det väl inte så konstigt att han växer. ;)

3 kommentarer:

Maggan sa...

Är det sant? Köpte inte jag 86? Vad ger du honom att äta? Blomstra?Farfar ville hälsa på Tristan i helgen, men jag ville inte smitta Tristan och mini i magen.
Inte er heller förstås. Informera Elliot om att Tristan ännu är för liten att dricka öl med, brödrakärleken till trots!
Kram på dig och alla dina grabbar.

Fossing sa...

här växer vi ur allt å fort går det! 86-92 är nog det smarta valet vid det här laget. ;)

mamsen sa...

Jag har köpt 86 hoppas han inte hinner växa ut det innan vi träffas nästa gång.
kram