söndag, mars 21, 2010

Grillpremiär!

Kan man, så ska man, och nu när grillen tappat snöhatten lagom till vårdagjämningen så var det ju bara att sätta fart och grilla middag. :) Fläskfilé, majskolvar, klyftpotatis och grekisk sallad blev sommarmiddagen och vi fick sällskap av Bella, Mattias, Moa, Håkan och Otto. Trevligt värre! Och gott!!

Idag har vi slappat oss en hel del, men Calle håller nu på och fixar i källaren. Rören i taket ska isoleras så att vi sedan kan gå vidare med spa-bygget. Igår kväll tog killarne ett krafttag och rev den sista väggen så nu är det en helt öppen yta där nere. Ska dock bli en ny väggsnutt uppmurad mellan tvättstuga/relaxavdelning så småningom. :)

Tristan har fått lite fart på rumphasandet idag och svansat runt efter mig i köket när jag fixat. Man får passa sig så man inte snubblar på honom. Dax att införskaffa en grind till trappan om inte annat. Babyproffsen hade dock inte öppet idag, men det ligger på att-göra-listan för veckan som kommer. I övrigt innehåller veckan ultraljud på torsdag och ekonomiseminarium för rektorsutbildningen på fredag.

Nu luktar det kladdkaka i hela huset, har bakat lite för familjen Larsson kommer på fika lite senare. :)

2 kommentarer:

Linda W sa...

Vad roligt med ultraljud!! =) Alltid lika mysigt. Ska ni ta reda på könet framöver???

Grilla låter ju uuunderbart!! Vi ska nog göra det nästa helg om vädret tillåter! Mums!
Kram Linda

mamsen sa...

Mormor ska nog snacka med rumphasaren och förklara vitsen med att krypa. Grilla låter fantastiskt mysigt. Idag har jag vunnit en noa noa klänning på tradera
kram