fredag, februari 05, 2010

Skräpiga natt

Tristan sovvägrade ju igår så när det var sängdax på kvällen så somnade han fort. Dock vaknade han lika fort igen, med ett illvrål. Trodde han höll på att dö, så där har han aldrig låtit innan. Fick plocka upp honom och sedan började en trevlig natt utan sömn. Han sov kanske 20-30 min, vaknade och illskrek, somnade igen, vaknade och skrek, och så har vi hållt på hela natten. Vid 1 tröttnade jag på soffan och tog med honom in i vår säng, där samma mönster fortsatte. Vid 4 fick han Alvedon och tutade i sig en hel flaska välling, sen sov vi tills klockan ringde 6.30.

Pratade med BVC när dom öppnade sin växel och har fått en läkartid nu kl 9.45. Ska få hostmedicin hur som helst, och kolla hans öra. Han var lite petig med örat i morse, så jag funderar på om det är öroninflammation igen. Hoppas på att det inte är det.

4 kommentarer:

Orsi sa...

Uch, nä inte örat igen!!!!Lilla gubben.....Hoppas att han kryar på sig snart!!!

Frida sa...

Stackarn, jobbigt att va sjuk :-(
Och jobbigt att inte få sova, hoppas denna natten blir bättre.
Kram

KroKKoFin sa...

Här är en till pojke som har öroninflammation. Har aldrig sett min 4-åring så ynklig. Och pencilin är inte hans favoritmedicien. Tydligen inte lika god som skogsbärsalvedonen. Nä nu får våren komma så vi slipper alla sjukdomar denna kyla för med sig.

mamsen sa...

vi ses imorgon, ska bli roligt
kram