söndag, februari 07, 2010

Sjukläget bättre

Så var det söndag igen. Helgerna springer verkligen iväg. I fredags slappade vi hemma och kollade på Lets dance. Lugnt och skönt. Tristan spenderade dagen på sin mamma igen. Som ett plåster. Efter han somnat i mitt knä lade jag ner honom i sin säng och sedan sov han där till kl 2 ändå. Sedan var han tillbaka i vår säng, knuffandes på mig.

Igår var det allmän besöksdag. Mamma och pappa fick en inbjudan av Elliot i veckan så dom tog med sig tårta och kom och hälsade på. Calles mamma och pappa passade på att kika förbi dom oxå. Närmare 16 åkte alla hem och vid 18 kom kvällsgästerna. Madde, Franken och Systeryster. Det blev middag och melodifestival. Eller ja, Pojkarna höll sig i källaren, men vi tjejer plockade glatt isär årets första festival. Oj, vad mycket skit som kommer med! Gillade dock Salem al-Fakir. Han är så glad jämt och skriver allting själv. Kanon att han gick vidare direkt till Globen. Än finns det hopp för musik-Sverige. ;)

Tristan somnade på sin mamma igen, men fick flytta in till sin säng efter ett tag. Där sov han sedan ända till 6.30 i morse. Då fick han välling och somnade sedan om till strax efter 8. Upp och äta frukost med moster som sovit över. Trevligt. Vi fick kaffe på andra försöket. ;) Man måste ha thermosen i kaffebryggaren om det ska bli nåt. ;) He he! Tristan är mycket piggare idag och verkar inte känna av öronen längre alls. Han har varit uppe och pigg tills för en halvtimme sedan då han somnade igen. Skönt!

Idag blir det fikabesök av Micke och Annelie. Ska bli trevligt, vi har inte setts på ett tag. Kanske man skulle ta och baka sig nåt... :)

3 kommentarer:

mamsen sa...

full rulle hela helgen. Roligt att träffa er
kram

Catten sa...

Haha missade också termosen i bryggaren i veckan, slutade med en stor brun fläck på den annars vita mattan...

lillasyster sa...

gör om och gör rätt är ett bra uttryck :)