onsdag, februari 03, 2010

Ibland ska man inte ge sig ut...

... på vägarna, alltså. När jag var och körde Elliot till skolan igår så var ju vägarna helt kass, framförallt inne i stan. Livsfarligt att köra. Efter nattens snöfall som resulterat i några dm snö till så vägrar jag att köra bil idag. 5 timmar i skolan för Elliot är inte värt att riskera våra liv för när gatorna ser ut som dom gör och folk kör som tokar. Dessutom så gör ju inte den sneda Opeln sig så bra på slirig väg har vi ju märkt. Så Elliot fick vara hemma idag.

Tristan är piggare idag, ingen feber än så länge. Dock fortfarande smått rutten i magen, men efter två dagar då han faktiskt ätit riktig lunch och även middag så bör det fixa till sig ganska snart. Elliot spenderar dagen med att bygga Lego. Han har hängt nere i källaren där han bygger ett torn till Harry Potter. Plötslig inspiration någonstans ifrån. Tror inte han kommer må dåligt alls av att få ett eget rum där nere så småningom. :)

Sessan har problem med snön. Hon har ju trampat upp små spår som hon alltid använder när hon ska gå in och ut... Dom har dock snöat igen, så nu måste Ers Högfärdiga Katthet släpa den kungliga magen i snön för att ta sig fram. ;) Illa!


3 kommentarer:

Linda W sa...

Min katt ställer sig på trappan, tittar skräckslaget på snön och SPRINGER in igen!! Haha men så e han inte så gammal heller...lilla bebisen =)

Maggan sa...

Klokt beslut! Men tänk att prinsen inte är äldre! Han har ju funnits jättelänge!( Fast jättesällan, förstås, i Partille.) Ha, så fick jag in den gliringen!
Synd att Elliot inte fyller år förrän i höst, för jag har hittat en present till honom (och Calle).
Kram och var rädda om er.

mamsen sa...

Du som är djurvän kan väl trampa upp en gång till Fröken Katt