lördag, januari 16, 2010

Helgen

Igår var jag på seminarium på min rektorsutbildning. En trevlig sammankomst på 2 timmar där ämnet koncernen Borås Stad avhandlades. Intressant var det, trevlig föredragare var Svante Stomberg. Nu kör det igång lite mer intensivt med skuggning oxå. Nästa vecka har jag en 8-timmars dag skuggning och en heldag seminarie om att vara chef i Borås Stad. Jag kommer vara halvt död efter att inte ha jobbat på evigheter, men det får det vara värt. :)

Idag gick jag och Tristan upp vid 7.30 och bytte en äckelblöja, sen blev det välling nerbäddad under mitt täcke i soffan och sedan slumrade vi en stund till. Upp och ut ur sovrummet ska han på morgonen, men efter det kan han tänka sig att somna om lite till.

Bella, Mattias och alla tjejerna kom strax efter lunch. Dom stora drog iväg till pulkabacken och vi andra fikade. Mattias och Calle drog igång rivandet i tvättstugan/kontoret/blå förrådet, dvs den blivande SPA/tvättavdelningen. Ett attans bankande och väsnande men dom har allt kommit en bra bit. Ska ta lite bilder imorgon när ljuset är bättre. Tristan hoppade över alla eftermiddagslurar och slocknade vid 20.30, utan att äta välling. Han åt en ytterst bastant måltid tidigare på kvällen och den verkade hålla honom mätt ordentligt. får väl se om han blir hungrig framåt småtimmarna.

Nu är vi toktrötta och sängen väntar. Imorgon ska jag gå med Elliot på bio och se Alvin och gänget 2 tillsammans med Anna och Andréa. Papporna får roa varandra och dom små så länge. Efter det ska Elliot till Johan.

Inga kommentarer: