torsdag, januari 28, 2010

Glömde ju...
... att berätta att jag var och klämde på en syskonvagn med. ;) Har spanat in en Phil & Ted, där barnen åker på höjden istället för på bredden. Ultimat! För att få ner en liten bebis så tar man loss syskonsätet som på bilden är det understa, och fäller ner ryggstödet till liggläge på den övre sitsen. Där lägger man sedan en lift till bebisen. Sedan monterar man syskonsätet ovanför liften så syskonet sitter överst med fötterna på fotstödet precis som om man bara hade det översta sätet där. Så smart!!

Har ju sett dom på nätet men det var kul att se dom i verkligheten och få pilla lite. Dom väger faktiskt mindre än vad Tristans Teutonia gör och verkar jättesmidiga. Kommer inte köpa en ny dock, den jag vill ha kostar ju över 7000 ny, men jag har sett att dom dyker upp på Blocket allt oftare för ca 4500-5000 kr. Säljer vi Teutonian så har vi en begagnad P&T direkt. :) Supersmidigt. Den som jag gillar bäst heter Vibe, den kändes stadigare och mer ordentlig än Sport-modellen. Får ta med Calle nån dag så får han klämma lite han med.

3 kommentarer:

Sandy Dandy sa...

Vi har en P&T!! Sport-08! Kan inte säga annat än att vi är SUPERNÖJDA!! Den är så smidigt o bra... lätt köra. Smidig fälla ihop...! Vi köpte på http://kopbarnvagn.se
vi betalade 5300 tror ja... då ingick frakt o syskonsits!!!

Sandy Dandy sa...

Jo det e ju en smaksak vilken man vill ha. Sport eller vibe. Men vi gillar sporten :-) jo sätet kanske e mjukare... men trillar inte ner på bebis ;) e så bra med dessa vagnar för man kan ju ha den som singelvagn sen =) ska köpa en ståbräda till Engla till våren :) Många e neggo till där bebis ligger... men Saga låg SÅ tryggt o bra där!!! Ser dom perfekt när de ligger där...de bara tittar upp så får man ögonkontakt :)

Sandy Dandy sa...

Ja tycker ja! Du kommer nog inte ångra dig!! :)