lördag, december 19, 2009

Gnistrande kall lördag

Idag vaknade vi till sol, gnistrande värld och -18 grader! Vinter!! :)

Förmiddagen spenderades i soffan med kaffedrickande. Inte dumt det inte. Skulle möta Catten på Knalleland och fick börja med att skrapa Calles bil för att kunna flytta den så jag kom ut med Opeln. Sedan var det skrapa Opeln och ta mig till stan. Lagom till det så ringde Catten och sa att Knalleland var fullt så vi möttes i stan istället.

Promenerade runt lite och köpte sedan en snowracer till Elliot och en pulka till Tristan. Elliot visste inte för två dagar sedan vad en snowracer var, och med all snö och kompisarna som kör snowracer så kändes det som det var dax. Slog in den och ställde den under granen innan Elliot kom från pulkabacken. Han gjorde stora ögon när han såg paketet och när han fattade att han fick öppna det idag så blev han helt tokig. Ögonen lös på honom när han fattade vad det var i paketet. Sedan byggde han och Calle ihop den i källaren. Maken till nöjd unge som provsatt. Han till och med pussade den på sadeln. ;) Väl spenderade 750 kronor där. :)

Catten åkte med hem och har spenderat kvällen med oss. Mysigt. Blir ju inte så ofta nu för tiden. Tristan har flirtat med henne som bara den. När han badade så lyckades han klappa händerna helt själv. :) Vi har klappat händerna och hejjat på honom när han lyckats plocka upp russin och små bitar mat med sitt lilla pincettgrepp och det tycker han ju är vansinnigt roligt. Så nu tyckte han väl att det var dax för lite jubel i badet så då visade han vad han ville att vi skulle göra. Oj, så nöjd han var när vi applåderade åt honom. :D

Nu snöar det igen. Fint! Dax att sova snart. Imorgon är det fjärde advent... Oj, vad fort det går.

Inga kommentarer: