torsdag, december 17, 2009

Dax att vända på steken! ;)

Idag på morgonen låg Tristan och jag och pratad i sängen. Han låg på magen och babblade och började faktiskt försöka komma upp i krypställning. Lilla rumpan var uppe och viftade flera gånger. Sedan tröttnade han och vände helt sonika från mage till rygg bara så där. Det har han inte gjort innan. Kul att han visar lite vilja att röra sig, den lille latmasken.

Igår tittade tand nr 7 fram. På vänster sida i underkäken, så nu har han 3 tänder nere och 4 uppe. Till middag så fick han en egen liten nötfärsbiff med ugnsbakad potatis och han var så nöjd så. Om man ger honom små bitar så sitter han jättekoncentrerat och plockar med ett fint pincettgrepp. Halva russin är också roliga att plocka. Det nya för igår var att han nu vill ha applåder för varje bit han plockar upp. Hi hi! Han skiner som en sol och försöker klappa han med.

Elliot åkte till pappa en sväng igår, för att fira lite mini-jul med Bella och Gotland så jag fick en oväntad sovmorgon idag faktiskt. Det var faktiskt jätteskönt. Ska hämta som vanligt vid 13. Just nu går jag mest runt och myser över att snön vräker ner, det går säkert över när jag måste gå ut och sopa fram bilkräket. ;) Nu blir det kaffe!

2 kommentarer:

mamsen sa...

Den här tiden är fantastisk med allt som utvecklas och hur mycket dom förstår

Maggan sa...

Oj, vad fort det går! Flera filmer oftare, snälla mamma!