söndag, november 22, 2009

Gråååå söndag

Det här måste vara en av dom värsta grå dagarna vi har behövt genomlida hittills. Fy!

Så har en helg gått igen, jösses vad fort det går. Igår var Catten och Stefan här och käkade middag. Vi har ju köpt 5 kg marulk av fiskbilen och jag har aldrig någonsin tillagat sådan. Efter en massa letande på nätet så slutade det med vitlöksspäckad marulk med ett täcke av fransk senap, till detta pressad potatis och smörstekta sockerärtor. Det låter lite konstigt, men det var faktiskt jättegott. :) Till efterrätt blev det vit chokladmousse med hallon och blåbär till. Mumsigt. :) Tristan godkände både fisk och mousse. :)

I morse var det röjning av köket på schemat. Diskmaskinen var full sen igår så den fick gå och sedan var det snabb tömning och ny påfyllning så fort den var klar. Har kört en maskin tvätt med och fixat med Tristan så klart. Calles mamma och pappa hälsade på en sväng med. Tristan somnade runt 13.30 och han sover ännu! Någon form av rekord på gång. Men han sov ju hemskt illa i fredags och det brukar sitta i ett par dagar på honom.

Calle har gått ur sängen och håller nu på att fixa det sista i pannrummet. Mer aktivitet från hans sida än vad det har varit på flera veckor. Det är ju trevligt förstås.

Börjar bli dax för middag med. Hungrig. Men jag har ingen lust att laga mat faktiskt. Har ingen lust att låta Calle göra det heller, för då måste jag sanera köket efter honom och det är aptråkigt. Pizza kanske? ;)

2 kommentarer:

Catten sa...

Hoppas det blev pizza! det har du förtjänat efter gårdagens insats i köket :)

mamsen sa...

Det låter gott, tar gärna recepten