tisdag, november 03, 2009

Bra natt igen och Tristan 6 månader

Igår blev Tristan 6 månader. Helt sjukt vad fort tiden har gått! Känns som igår vi tog hem lilla Skrutten från BB.

Igår kväll somnade han fint, efter ett par småskrik och sov till 5.40 i morse. I med lite välling och han somnade om tills det var dax att köra Elliot till skolan efter hans lilla övernattning inatt. Vi lämnade Elliot på skolan, åkte till bilfirman och bytte bil, sedan till babycaféet. Tristan var smågrinig och vi åkte hemåt vid 11-tiden.

Efter att ha varit i BVCs väntrum och väntat kl 12.45 så kom vi på att vi inte hade tid förrän 13.45. Hem igen en vända och sedan tillbaka för 6-månaderskontroll med barnläkaren. Allt var som det skulle och skrotbarnet vägde in på stadiga 10240 gram, 71 cm lång och 46.1 cm i huvudomfång. Att jämföra med sin bror då återigen, som på samma kontroll vägde 10340 gram, 71 cm lång och 45 cm i huvudomfång. Ler och långhalm i kurvorna dom där två. ;)

Nu sover han igen lill-monstret. Inte ett pip idag heller. :) Snart kan vi börja jobba på samma sak nattetid och på dagarna med.

1 kommentar:

mamsen sa...

Allt verkar bra med er. Skönt
Jag skulle ta sista chansen och ladda ner mina gratisbilder men jag vet att jag är en teknisk idot så det lyckades naturligtvis inte
kram