torsdag, oktober 08, 2009

Mamma-fika och vaccinations-baksmälla

Igår vaknade lilla trollet med en stor röd knöl på på högra låret, efter spruta nr 2 - den elakare av dom. Han verkar inte ha direkt ont av den, men han är smått stingslig. Kan ha med att göra att hans onda mor vägrar ge honom bröstet varje gång han vaknar på nätterna. Han får amma när vi lägger oss och på morgonen när han vaknar, för övrigt så klarar han sig på maten han äter på dagarna. Han klarar sig väl utan amning helt egentligen, men vi tar det lite lugnt med nedtrappningen.

Eftersom han härjar runt på nätterna så blir han ju trött så igår sov han 2,5 timme på förmiddagen. Det händer ju inte ofta det. Han vaknade lagom tills mammor och barn invaderade vid 14-tiden. :) Vi hade en trevlig fika, som vanligt.

I morse petade han på mig tills jag vaknade och ville gå upp. När vi kom upp så åt han yoghurt, sedan vrålade han tills han somnade om och han sover ännu. Klart han är trött när han härjar på nätterna. Missade mammagruppen tyvärr. Får satsa på nästa vecka istället.

3 kommentarer:

mamsen sa...

Hej!
Den lille busen. Man ska sova på natten och vara vaken mer på dagen, hälsa det från mormor. Knölen kommer säkert att försvinna men det tar tid
kram

Fru R sa...

Tja! Vet inte om du minns mig från den gamla goa AB chatt och Umeå/Björkhagentiden? Kul att hitta din blogg. Släng gärna iväg ett mail om du har tid och lust så får vi snacka lite! Stor kram, Linda (förut Norrby nu Ringblom).

lillasyster sa...

du är så välkommen så :)