lördag, oktober 31, 2009

Inte ett ljud!

Petade barnet i säng efter bad och välling. Tyst, tyst, tyst, ett litet mutter, sen sov han! Härligt!

Inatt vaknade han inte förrän 4.30, fick en slurk välling, sov till 7, lite mer välling, sedan vaknade vi inte förrän 9.20. Trevligt!

Calle ringde till slut sjukvårdsupplysningen och frågade om sin onda axel och fick samma råd av dom som jag redan gett honom. ;) Dom rådde honom även att inte självmedicinera utan kontakta en sjukgymnast som skulle kunna ge råd om träning för att stärka muskeln som gör ont. Kom på att vi ju faktiskt känner en sjukgymnast, så vi ringde Fredrik och fick hennes nummer sedan fick Calle prata med henne lite. TACK för hjälpen söta Johanna!

Jag tog med Tristan till stan och köpte nya pyjamasar. Han behöver såna med långa armar och ben för han sparkar av sig täcket på nätterna och vaknar helt iskall. Hittade några som funkade, lite strumpor och en fuskpolo. Shoppade även på Apoteket. Voltaren som gel och värmeplåster att komplettera tabletterna med till Calle, ny Inotyol till Tristan, en nässprej och en liten flaska handsprit till skötväskan fick följa med också.

Väl hemma var det matdax för lill-monstret som efter gröt och ny blöja somnade som en sten i mammas knä. Hans far snarkade ikapp i soffan. Dröjde ända framåt 19.30 innan det blev liv på dom igen. Lite kikande på Körslaget för den lille musikälskaren, ett mysigt bad med nya badleksakerna, en flaska välling och sedan sängen. :)

Snart tänker jag krypa ner under duntäcket med. Hyfsat kallt här inne.

2 kommentarer:

Orsi sa...

Wihiiii!!!5 minuters metoden är ju världens bästa grej!!!!! Du måste se ut som en vacker blomma nu när du fått så mycket sammanhängande sömn, bye bye påsar under ögonen;-)

mamsen sa...

Vilket fantastiskt resultat på så kort tid. Skönt för er alla. Har ni fortfarande ingen värme i huset?
kram