lördag, oktober 03, 2009

Höststormar

Hua, vilken grå och regnig dag det varit idag! Tur man sluppit gå ut.

Familjen Larsson var förbi på fika, alltid lika mysigt. Jag och Tristan bakade kladdkaka innan dom kom, gissa om han var nöjd när han fick slickepotten. ;) Nu har han sovit sedan dom åkte hem, det är rekord tror jag.

Calle har jobbat i källaren hela dagen, trots glada påtryckningar om öl från Silikon som är i stan för Rabalder. :) Börjar närma sig färdigt tror jag bestämt. Nu är han och handlar på Coop, ska äta oss en god köttbit idag. Det var länge sedan det. Ska bli mumsigt som attan!

Imorgon är det kanelbullens dag, bra att veta. :) Mamma och pappa kommer och fikar lite för att fira (?) min trettitvåonde födelsedag som infaller på måndag. Eftersom det inte är nån större tilldragelse så har jag inte annonserat ut nån födelsedagsfika, men närmast sörjande ville visa upp sig i alla fall. :) Ska fixa nåt mumsigt i alla fall, funderar på den frusna citronmoussetårtan... Den är god den. Men vi får se imorgon. Vi har lovat Silikon att han ska få komma hit och vara bakis och få mat imorgon. Det kan han nog behöva efter en helg på kåren. Han har ju inte varit här och sett huset än så nu får han göra det med.

I bilkriget så verkar det nu vara vi som har övertaget, i och med att det dök upp protokoll som ingen tidigare visat oss. Där kan man se att fel funnits på bilen sedan olyckan, men att inget gjorts för att åtgärda dem... Oj då! Så det kanske inte är så att vi kört på en kant eller ner i ett hål som dom säger att vi gjort. Var det inte det vi sa från början? Tur att Calle inte ger sig förrän han fått veta alla fakta, tänk om han inte varit sån... Tänk hur många som blir lurade för dom inte står på sig... Fult!

2 kommentarer:

mamsen sa...

ser fram mot god fika
kram

Orsi sa...

Fy, vad fult det där med bilen...Förbannade bilhandlare, att de kunde med att sälja bilen till er. Detta hanldlar ju om er säkerhet, tänk om ngt hade hänt???!!!!
Grattis i föskott gamlig ifall att jag glömmer av dig på din dag, har lite fullspäckad schema imorn då vi åker på sem till Ungern på tisdag morgon.
Kram till er alla