måndag, september 14, 2009

Man kan springa runt stan oxå!

Dagen blev inte så lugn och skön som jag hoppades på. Eller jo, på förmiddagen, men sedan drog det igång. Hämtade Elliot på skolan, hade inskolningssamtal, gick för att lämna papper till skolassistenten på G-gården, träffade kollegor som snokade på bebis ;), åkte in till stan, lämnade papper på FK, rusade in på H&M för att köpa strumpor till Tristan, in på ICA för att köpa stödmat till Tristan som nog skulle vara hungrig när han vaknade, iväg till högskolan för en tokfika med syster och kissande av Elliot som höll på att dö av kissenödighet redan på FKs kontor, sedan tillbaka till bilen innan parkeringstiden gick ut. Puh!!

När vi kom hem så åt Tristan sin puré, Elliot letade efter sin cykelhjälm i en timme och gav upp och spelade Lego Star Wars istället för att cykla till Simon. Röjde lite i köket från helgens eskapader och Calle kom hem och lagade mat. Tristan fick rädda mamma från en begynnande mjölkstockning och somnade lagom till mamman själv fick mat. Ibland funkar det. ;)

Åkte och handlade lite medans Calle badade Tristan och kom hem lagom tills han var hungrig igen. :) Nu hänger vi i soffan och slappar. Så får det bli... Och ett par maskiner tvätt kanske ;)

2 kommentarer:

Carol sa...

Actionfyllt mammaliv var det ja ;)

mamsen sa...

Låter som småbarnsföräldrars vardag