lördag, september 19, 2009

Lördag

Idag vaknade lilla solskenet vid 7.30, då jag vanligtvis väcker honom när vi ska köra Elliot till skolan. Glad var han i alla fall och han ammade en stund. Hoppades han tänkte somna om, men det tänkte han inte alls. :) Vi gick upp och pratade strunt i nån timme och vid 9 somnade han om. Tog en kopp kaffe i lugn och ro. Calle kom upp efter halva koppen ungefär. Slut på lugnet. ;)

När Tristan vaknade så fick han gröt, sen åkte vi till Knalleland och mötte upp Catten. Strosade i affärer ett tag och åkte sedan hem och drack kaffe. Calle tog Cattens bil ner till Bishops och vi tog en promenad i solen. Trevligt. Sedan åkte vi hem till Catten och väntade in Duracellen och tog oss sedan vidare till Frankens födelsedagsfest. Tristan stod ut ett tag i väsnet, men vi åkte hem strax innan 21. Han somnade i bilen och sover nu gott i sin säng. Jag åt lite överbliven pizza och ostbågar från igår till middag. :) Calle blir hemkörd av Maria och Erik sen, får väl se när det blir.

Imorgon ska jag, systeryster och Tristan åka till bror och fira att han blir gammal. ;) Calle får vara hemma och göra klart pannrummet så vi kan få allt besiktigat så vi kan börja elda pellets igen. Det är tokkallt på mornarna nu ju. Så går det när man roar sig både fredag och lördag, då får man jobba på söndagen. ;)

Nu ska jag snart sova, Tristan är fortfarande snuvig så han sover lite så där på nätterna. Man får passa på att sova när man får, måste ju orka upp på morgonen när han vaknar med.

1 kommentar:

mamsen sa...

Kul att ni kom, så vi fick ses. Visserligen var det bara en vecka sedan sist men...
kram