onsdag, september 30, 2009

Frys-morgon

Usch!
Tristan har varit igång inatt igen och ger sig inte förrän han får snutta sig till sömns igen. Han verkar ha stenkoll på att tutten är på väg att försvinna för honom så nu försöker han utnyttja den allt han kan. Dock är det sämre fart på mjölken nu när han bara ammar på nätterna så han blir smått irriterad när det inte rinner till mjölk fort nog. Hungrig är han inte, han vill bara vara nära. Vissa gånger han vaknar orkar jag vagga honom till sömns igen, men andra gånger så är det bara att häva fram bröstet. Borde vara mer konsekvent, men ibland orkar man bara inte.

Igår kväll råkade han tuta i sig 80 ml välling ur flaska. Hur det gick till? Jo, man ger honom den kall! Då minsann kan han tänka sig att ta den. Han är lurig den där lille, man får trixa som attan för att hitta på sätt att få i honom vällingen. Men, men... Om han blir utan bröstet så kanske han tar flaskan istället. Det lär ju lösa sig.

Tack vare nattens övningar så vaknade jag med ont i huvudet och det försöker jag nu bota med kaffe. Det går så där. Tristan åt gröt och somnade igen och har nu sovit i 30 min. Han missade en hel del sömn igår och natten till igår, så med nattens aktiviteter så lär han vara hyfsat utslagen idag. Han har börjat återgå till att inte vilja sova i sin säng alls, utan ska helst ligga på någon i soffan för att sova ordentligt och färdigt innan han vaknar. Men det är ju inte ovanligt i den här åldern att det blir så heller. Fast inatt sov han i sin säng från 21-1.30, alltid nåt. :)

Mera kaffe!

1 kommentar:

mamsen sa...

Dom säger att små barn inte kan bli bortskämda, hm