söndag, juli 05, 2009

Hemma igen :)

Elliot vid rastplatsen Brahe hus utanför Jönköping.

Calle och Tristan på Skansenakvariet.

Busungar har fått sockervadd på Gröna Lund.

Så här trött blir man dagen efter resan ;)
********************************************

Så har vi då kommit hem från Stockholm. Det var en jättetrevlig resa med massa trevligt sällskap. Vi och familjen Larsson drog iväg på onsdag morgon och flyttade in på Elite Palace Hotel på St Eriksgatan. Därifrån utgick vi sedan och hittade på en massa skoj. Vi käkade en massa god mat, gick på Gröna Lund, i Gamla stan, Slottet, Livrustkammaren, såg både drottning Silvia och prinsessan Madeleine, lekte i Vasaparken, gick på Skansen och träffade Calles systrar som bor där. Nu är nog Tristan presenterad för hela klanen tror jag. ;)

Tristan har varit förkyld hela tiden och han och jag har inte haft så mycket sovande för oss, vilket han just nu tar igen i våran säng. Han log som en tok inatt kl 00.30 när vi väckte honom för att byta blöja när vi precis kommit hem. I vanliga fall skriker han då, men nu såg han att han var hemma och det gillade han. En liten hemmasnok är vad han är. :) Idag har har pratat med tavlan i vardagsrummet med. Han har fortfarande hosta och är ganska snorig. Får hoppas det går över.

Nu ska vi käka middag med Otto. Tänkte grilla, men det tokregnar ute så vi improviserar ihop något inomhus. :)

4 kommentarer:

Orsi sa...

Välkomna hem!!!Ert schema verkar ha varit fullspeckad med massa roligt!!!
Missi(som Filippa kallar Sessan)har varit dagens höjdpunkter under tiden som ni har varit borta!!!Åh vad hon var upprymd varje gång vi skulle hälsa på Missi:-). Det var hon som gav henne nytt vatten samt tonfisk och sedan en stor och mysig klapp på ryggen som"smaklig måltid på dig Missi"
Kram

lillasyster sa...

ja de va härligt :)

Maggan sa...

Så mycket ni hann med! Undra på att ni är trötta. I morgon kväll kommer Uno till Göteborg så snart blir det kanske kusinträff igen. vad ska du göra med jordgubbarna, ditt enegiknippe? Kram till er allihop.

mamsen sa...

Det är jobbigt att turista. hoppas ni snart har klarat av era förkylningar. Ska bli kul att se er på torsdag
kram