onsdag, juni 17, 2009

Långpromenad och blöjshopping

Tristans röda rumpa börjar verkligen bli jobbig och han har så himla ont av den + att hans bubbliga mage är inte snäll mot honom. Igår kväll var han otröstlig hur länge som helst så jag forskade på olika sätt att lösa problemen, medans Calle bar omkring på den lille och bytte 400 blöjor och vädrade rumpa.

Jag hittade en del bra tips på Amningshjälpens hemsida och ska beställa ett speciellt te därifrån med massa olika örter i som ska hjälpa till med hans mage. Vi rapar honom extra mycket när han äter också. Rumpan tvättas nu bara med vatten och barnolja och vi har bytt till miljömärkta och kemikaliefria blöjor från Coop. Tycker nog att rumpan ser bättre ut redan idag faktiskt. :)

Skulle åka till stan och handla nya blöjor och så, men ångrade mig och stuvade ner ungen i vagnen och gick till Konsum för att köpa blöjorna där. Det är ju en Coop-affär det med kom jag på. ;) Efter inhandlandet av blöjorna så gick vi genom centrum och gick sedan hela vägen upp till vårdcentralen för att köpa mer Inotyol-salva på Apoteket. Sedan sneddade vi mellan fotbollsplanerna för att komma hem. Hela vändan tog en dryg timme och jag kommer nog fasen ha träningsvärk imorgon. Sååå dålig kondition man har! ;)

Ett stort GRATTIS till Carol som idag äntligen fick träffa sin bebis. Kl 7 i morse föddes deras lilla kille och Noelle blev storasyster. Massa kramar!!

3 kommentarer:

Maggan sa...

Tänk efter vad du äter! Det kan vara något som är tufft för hans mage,
skaldjur till exempel.
Kram

Lilla pissmyran sa...

Stackars liten... både Felix å Albin har oxå haft beskymmer med röda rumpor... vi fick byta ut inotyolen tillslut mot ren zinksalva å då blev det bättre...

lycka till!

Carol sa...

Åh, tack!!